Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Ramazan Etkinliği İlgi Görüyor

Şanlıurfalıların Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeleri için 30 gün boyunca çeşitli konserler, söyleşiler, buluşmalar ve benzer programlar düzenleyecek olan Büyükşehir Belediyesi, eski Ramazan geleneklerini esas alarak etkinliklerini sürdürüyor.

Ramazan sokağını ziyaret eden Başkan Nihat Çiftçi, burada kurulan stantları gezerek vatandaşlarla sohbet etti. Burada bir konuşma yapan Başkan Nihat Çiftçi, "Biz birlikte büyük bir aileyiz. Allah beraberliğimizi her zaman daim kılsın. Bu yıl da Büyükşehir Belediyemizin buluşmalarına halkımızın bu derece ilgisinin yaşanması bizlere doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Halkının ne istediğini anlayabilen bir Büyükşehir kadrosu vatandaşlarına hizmetin de en iyisini sunmanın gayreti içerisinde" dedi.

Haleplibahçe bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan Ramazan Sokağında vatandaşlara devam eden programlar çerçevesinde ilk olarak Dergah Cami İmam Hatibi İbrahim Onat tarafından Kur'an-ı Kerim tilaveti sunuldu.

Semah gösterileri ve çocuklara yönelik etkinliklerle devam eden programlara vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49