Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Ramazan bereketi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Birecik'te Büyükşehir Belediyesi'nin kurduğu iftar çadırında vatandaşlara yemek ikramında bulundu.
Başkan Güvenç ilk olarak ilçeye bağlı Mezra, Ayran ve Altınova Mahallesi'ni ziyaret etti, mahalle sakinleri ile sohbet etti.
Ardından ilçe merkezine geçen Güvenç, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen alt ve üst yapı çalışmalarını inceledi, yetkililerden bilgi aldı.
Güvenç, iftar saatine yakın Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırına gitti. Burada vatandaşlarla sohbet eden Güvenç, sıraya giren vatandaşa yemek ikramında bulundu ardından kendiside sıraya girerek yemeğin aldı ve ilçe halkı ile birlikte iftarını yaptı.
İftarın ardından konuşan Başkan Güvenç, "Burada, hep beraber ağız tadıyla inşallah bir iftar yapacağız, bizim duamız temennimiz bu coğrafyada artık huzur içerisinde insanlar oruçlarını tutsun, hürriyet içerisinde yaşasınlar bu ülkenin, başı dik birinci sınıf insanı olduklarını bizler bunun için varız bunun için koşturuyoruz, her gün bir ilçedeyiz, her gün bir  mahalledeyiz, ayrım yapmadan, bütün insanlarımızı kucaklamaya insanlarımıza hizmet etmeye, onların yüzlerini güldürmeye çalışıyoruz, bize destek veren, yanımızda olan bütün insanlarımıza, gençlerimize, hanım kardeşlerime minnetlerimi, şükranlarımı sunuyorum, Allah razı olsun, Allah kabul etsin" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49