Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Puşulu Hırsızlar Berber Çırağını Kaçırdı

Olay Akçakale ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İlçede berber çırağı olan 10 yaşındaki 7. sınıf öğrencisi İsa B. işe giderken motosikletli yüzleri puşi kapatan 2 kişi tarafından kaçırıldı. Şanlıurfa istikametine giden doğru seyir eden gaspçılar kavşakta Polis kontrol noktasını görünce çocuğu hareket halindeki motosikletten atarak kayıplara karıştılar. Çevredeki vatandaşlar tarafından hastaneye kaldırılan İsa B. tedavi altına alındı. Olayla ilgili polis geniş çaplı soruşturma başlattı.

Çiftçilik yapan 44 yaşındaki Baba Ali B.Oğlum Berber dükkânında çalışıyor aynı zamanda okula, da gidiyor işe giderken yüzleri kapalı 2 kişi bir motosikletle yolunu kesiyor, önce ağzını kapatıyorlar sonra motosiklete atarak kaçırıyorlar, Şanlıurfa yönüne giderken kavşakta polisleri görünce oğlumu aşağı atıyorlar her tarafı parçalanıyor hastaneden darp raporu da aldık, emniyete giderek şikâyetçi olduk polisler çevredeki Mobese Kameralarını inceliyor, ben Suriyelilerden şüpheleniyorum çünkü düşmanımız yok büyük bir ihtimale fidye için Kaçırdılar"dedi.

Anne 42 yaşındaki Meryem B. ise, " Çocuğumdan ne istediler Vicdansızlar biz burada çocuklarımızı korkumuzdan bırakamıyoruz oğlumu kaçıranların bir an önce yakalanmasını istiyorum çünkü burada herkes korku içindedir"diye konuştu .

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49