Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da paralel operasyon
Şanlıurfa’da FETÖ/PDY terör örgütüne finansman sağladıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve aralarında İş adamı, sivil toplum örgütleri, bekçi, şoför, bulunduğu 25 zanlı adliyeye sevk edildi.
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Paralel Devlet yapılanmasına yönelik Şanlıurfa'da yürüttüğü Cemaate himmet operasyonunda gözaltına aldığı ve 3 gündür Kaçakçılık Organize Şubede ifadelerini aldığı aralarında sivil toplum örgütü, bekçi, şoför, iş adamı, 4 kadının da olduğu toplam 32’den 7’si serbest kaldı. Diğer 25 kişi ise Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesinde alınan sağlık raporun ardından 'terör örgütüne üye olmak', 'resmi belgede sahtecilik', 'görevi kötüye kullanma'' suçlarından  adliyeye sevk edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49