Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da otomobil şarampole yuvarlandı, 4 yaralı
 Geçtiğimiz akşam bazı paralelciler tarafından gerçekleştirilmek istenen Askeri darbe girişimini protesto etmek ve hükümete destek olmak için sokaklara inen vatandaşlar arasında yer alan bir aile ölümden döndü.
Gece: 01,30 sularında Karaköprü Toki Maşuk yolunda meydana gelen kazada 4 kişi ağır yaralandı. Alınan bilgiye göre, Darbe girişimini protesto etmek isteyen bir aile henüz bilinmeyen nedenden dolayı sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar durumu hemen sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları kent genelinde çeşitli hastanelere kaldırırken araçta bulunan Türk bayrağının yerde olduğunu gören polis ekipleri hemen bayrağı alarak kaldırdı.
 Hastaneye kaldırılan yaralılarının sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenilirken kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49