Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da ölüm yolunda kaza meydan geldi

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Uğurlu mahallesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi ağır yaralandı., halk isyan etti  Şanlıurfa Akçakale yolunu trafiğe kapattı.

Kaza akşam saatlerinde Şanlıurfa Akçakale karayolu Uğurlu mahallesinde meydana geldi. İddiayı göre plakası ve sürücüsü henüz belli olmayan bir araç yoldan geçen Ayşe Ç(8) bir kız çocuğunu çarptı. yaralı Kız olay yerine çağrılan Ambulansla hastaneye kaldırıldı. Öfkeli mahalle halkı bölgede sık sık trafik kazası yaşandığını ifade eden bir grup, yolu trafiğe kapatarak yolda ateş yaktı. olay yerine çok sayıda Jandarma ve Toma sevk edildi. Ölüm yolu olarak bilenen yolda bir çok kez kaza meydana geldi. yolda yapılması için planlanan köprülü kavşak bir türlü yapılmadı.

Yaklaşık 2 saat kapanan Şanlıurfa Akçakale yolu Jandarma’nın ikna çabaları sonucu yoldaki lastik toma ile söndürülürken Jandarma ve vatandaşlar yoldaki taşları toplayarak yolu trafiğe açtı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49