Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor tıt 1 Ölü 1 Devlet Hastanesinde Ramazan Mesaisi Başladı

Bu haber kez okundu.

Urfa"da motosiklet otomobil ile çarpıştı, 2 ölü

Kaza akşam saatlerinde Viranşehir-Ceylanpınar karayolu üzerinde bulunan Aslanbaba mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre henüz sürücünün ismi öğrenilemeyen otomobil seyir halindeyken karşı yönden gelen Hüseyin Şimsek (33) idaresindeki motosikletle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle motosiklette bulunan sürücü baba Hüseyin Şimsek (33) ve 3 yaşındaki Serhat Şimsek yola savruldu. Motosiklet sürücüsü Hüseyin Şimşek olay yerinde hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi.

Kaza bölgesinde olası başka bir kazanın daha yaşanmaması için yol kısa süreliğine trafiğe kapatılırken Sağlık ekipleri olay yerinde ağrı yaralanan 3 yaşındaki çocuğu Serhat Şimşek yapılan ilk müdahalenin ardından Viranşehir Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada tedaviye alınan 3 yaşındaki Serhat doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Otomobil sürücüsü jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49