Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da komşu kavgasında, 3 kişi yaralındı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Tiphisar Mahallesi'nde çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı. 
 
Olay saat 13.00 sıralarında Haliliye ilçesine Diphisar mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre aralarında daha önce husumet bulunan iki komşu aile tartıştı  . tartışma kavgaya dönüştü. Kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen silahtan çıkan kurşunlar Ahmet Taş, Muhammed Taş ve Mehmet Taş yaralandı.. Yaralılar Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Balıklıgöl Devlet Hastanesine  kaldırıldı. Jandarma  Tiphisar Mahallesi ve hastane çevresinde geniş güvelik önlemi aldı. Ağır yararlanan Ahmet Taş ciddiyetini koruduğu belirtildi. Annesi hastanede Kürtçe ağıtlar yaktı. Olayla ilgili başlatılan tahkikat devam ediyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49