Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor buyuksehır harran

Bu haber kez okundu.

Urfa’da 'Kırmızı Düdük' Projesi Başladı

İçişleri Bakanlığının talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından ülke genelinde 'kırmızı düdük' projesi uygulamaya konuldu.

Kurban Bayramı ve tatil vesilesiyle yolculuğa çıkacak olan sürücülerimizin kendilerini ve beraberindekileri kazalardan korumalarına ve güvenli yolculuk yapmalarına katkıda bulunmak amacıyla İçişleri Bakanlığının talimatıyla 'Bu bayramda ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi ülke genelinde uygulamaya konuldu. Bu kapsamda Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerince; İl genelinde uygulama noktalarında, çocuklarımız üzerinden başlatılan kampanya ile aileleri ve sevdikleri üzerindeki yaptırım etkisi kullanılarak trafikte "aşırı hız yapılması, ön ve arka koltukta emniyet kemeri takılmaması ve araç kullanırken cep telefonu kullanımı" durumlarında kırmızı düdüğünü çalarak ailelerini ve sevdiklerini bu kural ihlalleri hakkında uyararak caydırması konusunda bilgilendirilmiş, çocuklara kırmızı düdük, şapka, tişört ve el broşürü dağıtılmıştır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49