Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kesintiler bıktırdı
Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde ani elektrik kesintileri vatandaşı bıktırdı. Elektrik kesintilerinden klimalar  zarar gördü. Vatandaşlar servislere akın etti
Türkiye'nin en sıcak illerinde Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinin bir çok mahallelerinde sık sık elektriklerin kesintisi vatandaşı canından bezdirdi. Elektrik kesintileri nedeniyle klimalarda  arızlara meydana geldi.
Karaköprü ilçesinde bazı mahallerde yaşanan ani elektrik kesintileri elektronik cihazların bozulmasına neden oldu. Hatta öyle ki bir çok sitede bulunan jeneratörler bile arızalandı. İlçede Son günlerde yaşanan elektrik kesintileri vatandaşın klimaların bozulmasına neden oldu. Bozuk klima eline alan yetkili servislere koştu. Yetkili servis elemanları da o yoğunluğu doğruladı. Klima tamircisi Mehmet Baştuhan Şanlıurfa'da  son günlerde meydana gelen elektrik kesintilerinin vatandaşı çileden çıkardığını söyledi. Yaşanan elektrik kesintisinin ev eşyalarının bozulmasına neden olduğunu kaydeden Başuhan, Arıza nedenlerinin başında elektriklerin gidip gelmesinden kaynaklanan voltaj yüksekliği yer alıyor. Her gün onlarca arızalı eşyalar bize geliyor. Elektrik kaynaklı eşya arızaları garanti kapsamına girmiyor. Bu milli servet kaybıdır. Ayrıca havalar çok sıcak vatandaş serinlemek için klimanın hemen yapılmasını istiyor fakat sıcak hava bizim çalışma koşullarını çok etkiliyor. Bizde mümkün oldukça vatandaşların sorunu çözmeye çalışıyoruz "dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49