Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Kazada Ölen Aynı Aileden 3 Kişi Gözyaşlarıyla Toprağa Verildi

Kaza Viranşehir-Ceylanpınar karayolunda 20. kilometresinde meydana geldi. İddiaya göre Ceylanpınar ilçesindeki Hz. Selman Camisi İmam hatibi olarak görev yapan ve Gaziantep'te hafızlık yapan oğlunu ziyaret dönüşünde Abdullah Gargılı, ile eşi Halime ve 3 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen Gargılı ile Viranşehir – Ceylanpınar karayolunda seyir halindeyken Sürücün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, sürücü Abdullah Gargılı ile eşi Halime ve 3 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen Gargılı’nın Olay yerinde hayatını kaybetti. Cenazeler, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Ailenin yakınları cami avlusunda yan yana dizilen tabutların başında uzun süre gözyaşı döktü. Katliam gibi kazada hayatını kaybeden ailenin 3 üyesi, Abdullah Gargılı, eşi Halime ve 3 yaşındaki oğlu Muhammed Eymen Gargılı Şanlıurfa İl müftüsü İhsan Açık’ın kıldırdığı cenaze namazın ardından Ceylanpınar aile mezarlığında yan yana toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49