Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kaza, 4 ölü, 9 yaralı
Kaza Halfeti Bozova yolunda meydana geldi. Alınan bilgilere göre Halfeti ilçesinden Bozova'ya doğru düğün çeyizi almayan giden Nuri Arıkan'ın kullandığı 10 FA 641 plakalı hafifi ticari araç pikap İncirli mahallesi yakınlarında şoförün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu araç takla atarak şarampole yuvarlandı. Kazada Selim Arıkan, Reşat Arıkan, Emine Akın ve İslim Ülküp hayatını kaybederken, 9 kişi ise yaralandı. Olay haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi, itfaiye sevk edildi. Yaralılar 112 sağlık ekipleri tarafından Bozova Devlet Hastanesine Kaldırıldı. Olay ile ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49