Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kayıp çocuktan haber alınmıyor
Abdullah YİĞİT
Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde konuşma özürlü 5 yaşındaki Ali Bozkurt iki gündür kayıp ailesi çocukların bulması için vatandaşlardan yardım istiyor.
Olay Birecik ilçesinde Saha mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Saha mahallesinde ikamet eden Bozkurt ailesinin 5 yaşındaki konuşma özürlü çocukları Ali Bozkurt sokakta oynarken birden ortadan kaybolduğunu fark eden aile mahallede aramaya başladı. Birecik Belediyesinden merkezi anons yaptırıldı. Küçük çocuk bulunmayınca durum polis ve Jandarmaya intikal ettirildi.
Baba Ömer Bozkurt, Çocuğunun sokakta oynarken birden kaybolduğunu belirten Bozkurt, "Çocuğum devamlı sokakta oynardı konuşma özürlüdür. Birden ortadan kayboldu. her yeri aradık fakat bulamadık Birecik Belediyesinden merkezi anons yaptırıldık çocuğa ulaşamadık  Polise ve jandarmaya bildirdik her yerde şimdi onu arıyoruz Çocuğumu gören en yakın polis karakolu veya 0531 211 03 49 numaralı telefonumu armalarını istiyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49