Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Urfa’da kavga, 2 yaralı
 Şanlıurfa'da, özel güvelik ile tartıma karakolda bitti. gözaltına alınan yakınlarının tartıştığı özel güvenlik görevlisini dövmek isteyen kişiler, polis karakola girmek istedi.

Olay,  gece geç saatlerde Esentepe Mahallesi'nde bulunan alışveriş merkezinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Alışveriş merkezinin kapanma saatine yakın içeri girmek isteyen bir aile  ile özel güvenlik görevlileri arasında tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen tartışmada, taraflar çağrılan polisler tarafından ayrılarak ifadeleri alınmak üzere Polis Merkezi'ne götürüldü. özel güvenlik görevlisini dövmek istediklerini belirten grupa polis müdahale etti.  polislerden onu kendilerine vermesini isteyen kişiler, olumsuz yanıt alınca karakolu basmaya çalıştı. Çağrılan takviye çevik kuvvet polisleri, öfkeli gruba biber gazı ve copla müdahale etti. Bu sırada özel güvenlik görevlisinin yakınlarının da gelmesiyle karakol önünde iki taraf arasında kavga çıktı. Kavgada iki kişi yaralandı.

Polis gruba tekrar müdahale ederek . Olayda 5 kişi gözaltına alındı. 2 yaralı çağrılan ambulansla hastaneye götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49