Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Kapkaççı kaçamadı
Şanlıurfa’da bir bayanın kapkaç yöntemiyle çantasını çalan hırsızlık zanlıları kovalamaca sonucu yakalandı.
 
Olay Süleymaniye mahallesi 1973 sokakta meydana geldi. iddiaya göre  N.T. yolda yürürken kapkaççılar tarafından çantası çalındı. N.T. çantasına çalan  Kapkaççıların kullandıkları 23..742 plakalı otomobili polis bildirdi. Süleymaniye’de devriye gezen polis ekipleri kaçan kapkaçların peşini düştü. Araç kovalamaca sonucu Direkli mahallesi son duraklarında önü kesilerek durduruldu. Araç içersinde bulunan C. P. ve bayan K.A. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada koltuk altında kapkaç mağduru N.T.’nin çantası içersinde 15 adet cumhuriyet altını 1 adet altın bilezik, 1 adet altın yüzük, 1 adet cep telefonu ve 265 lira para bulundu. Çanta kapkaç mağduru N.T. teslim edildi. Kapkaçlar K.A. ve 78 sabıkası olan C.P. emniyet müdürlüğüne götürüldü. Kapkaç şüphelileri sağlık raporu için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine götürüldü. Ardından adliye’ye sevk edildi.


sanlıurfa kapkaç şüphelileri
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49