Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da kadına şiddet paneli yapıldı
ABDULLAH YİĞİT
25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslar Arası Dayanışma Ve Mücadele Günü Dolayısı İle Panel Düzenlendi .
Panel Bozova belediyesi kültür merkezi konferans salonunda yapılan  Bozova belediyesi  25 kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası dayanışma ve mücadele günü  dolayısı ile panel düzenlendi .
Panele katılanlar ise  DBP il Eş Başkanı Hidayet Enmek , Bozova Belediye Eş başkanı Zeynel Taş ,Bozova Belediye  Eş başkanı Fatma Doğan ,Bozova Belediye Başkan yardımcısı Bedriye Kılıç ,ve çok sayıda kadınların katılımı ile yapıldı.
moderatör  Yasemin Kılıç, panelistler   Av .Dilek Polat , Kja daimi meclis üyesi Bedriye Yorgun  oldu.
Bozova Beledi Eş Başkanı Fatma Doğan yaptığı açıklamada," öncelikle  25  kasım kadına yönelik şiddete karşı uluslararası dayanışma ve mücadele günü   kutlu olsun siz değerli kadın arkadaşlar ve panelistler  panelimize hoş geldiniz .biz kadınlar olarak  her zaman  dimdik ayaktayız  birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım  biz Bozova belediyesi olarak her zaman  Bozova ilçesindeki kadınlara her zaman kapımız acıktır onların sorunları bizim sorunumuzdur "dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49