Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da intihar'ı helikopter ve özel tim önledi
Şanlıurfa'da, işsiz olan ve daha önce birçok kez intihar girişiminde bulunan 28 yaşındaki Onur A., eline aldığı kuru sıkı tabanca ve döner bıçağıyla 5 katlı binanın çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. son günlerde yaşanan olaylar karşısında Olayı yerin Polis Helikopter ve özel tim sevk edildi.
Olay, ikindi saatlerinde Hızmalı Mahallesi'nde meydana geldi. 5 katlı bir binanın çatısına çıkan Onur A., elindeki kurusıkı tabanca ile rastgele ateş ederek intihar edeceğini söyledi. İşsiz ve evsiz olduğunu, kimsenin kendisine yardımcı olmadığını söyleyen Onur A.'yı yarı çıplak bir vaziyette elinde tabanca ve döner bıçağıyla görenler durumu polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis, sağlık, Helikopter,  itfaiye ve özel tim  ekipleri sevk edildi. 
İntihar girişimini izleyen meraklı vatandaşlar ve araçlar arasında hafif çapta trafik kazası meydana geldi. Polis helikopteri intihar girişiminde bulunan Onur A. üzerinde uçuş yaparak dikkatinin dağıtmaya çalıştı. özel hareket timleri apartman çatısına çıkarak gerekli önlemleri aldı.
Özel timler  megafonla yaptığı anonsla uzaklaştıran polisler, yarım saatlik uğraşın ardından Onur A.'yı ikna ederek aşağı indirdi. Elindeki kurusıkı tabanca ve bıçağı alan Özel Timler, Onur A.'yı Akrep aracına bindirerek  gözaltına aldı 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49