Öne Çıkanlar Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı Urfada Parmağına Cıvata Sıkışan Çocuk Kurtarıldı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da İntihar Girişimi

Edinilen bilgiye göre olay Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı 181. Sokakta bir kişi henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı bir apartmanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Olayı gören mahalle sakinleri polis ve itfaiye ekiplerine haber verdi. 

Olayı gören bina sakinleri olayı polis ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa bir süre sonra olay yerine sağlı, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Çevrede güvenlik önlemi alan polis ve itfaiye ekiplerinin ardından müzakereci polis genci intihar teşebbüsünden vazgeçirmek için büyük çaba harcarken, genci mahalle de oturan bir vatandaş tarafından ikan edilerek aşağı indirildi.

Genç ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49