Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Urfa’da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı, 7 yaralı

Kaza saat 20:00 sıralarında Harran ilçesinde meydan kapı meydana geldi. Alınan bilgilere göre Meydankapı Mahallesi'nde, Halil Alaş yönetiminde plakası henüz belirlenmeyen otomobil, İbrahim Bağış'ın kullandığı 63 YU 668 plakalı otomobille çarpıştı, kazada azada sürücü Halil Alaş, Mehmet Bayram, Ahmet, Osman ve İbrahim Alaş ile diğer araçta İbrahim Bağış yaralandı.7 kişi yaralandı. Olayın haber verilmesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar Ambulanslarla Harran devlet hastanesi kaldırıldı. Durumu ağır olan yaralılar Şanlıurfa’ya sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Anahtar Kelimeler:
UrfaHarranKazaTrafık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49