Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da husumetli aileler kavga etti 7 yaralı
 Şanlıurfa’nın İncirli mahallesinde iki aile arasında çıkan taşlı, sopalı ve silahlı kavgada 7 kişi yaralandı.

Kavga Akşam saatlerinde Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İncirli mahallesinde meydan geldi. İddiaya göre aralarında daha önce husumet olan iki aile arasında tartışma çıktı tartışma kavgaya dönüştü bütün aile fertlerin katıldığı kavgada taş, sopa ve silah kullanıldı. Kavgada 7 kişi yaralandı. Komşuların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda Ambulans ve Jandarma sevk edildi. Jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik tedbirleri aldı. Yaralılar Ambulanslarla Şanlıurfa Balıklıgöl hastanesi ve Harran Üniversitesi Araştırma fakültesine sevk edildi. Kavgayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49