Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da hastalara hostes hizmeti
Sağlık hizmetlerinin etkin verimli, kaliteli sunulabilmesi ve hasta memnuniyetin artırılabilmesi amacıyla Hastane  bünyesinde kurulan Hasta hostesleri hizmete başladı
Konuyla ilgili Şanlıurfa İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden yapılan açıklamada;
Şanlıurfa Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği olarak hasta istek ve beklentilerine istenilen yerde, istenilen zamanda ve istenilen kalitede cevap verebilen sağlık tesisleri oluşturmak zorundayız. Çünkü hastaların yaşadığı evden ve ortamdan çok farklı bir yer olan hastanelerde zorunlu olarak kalması, birçok sıkıntı ve sorun yaşamasına zaman zaman  da olsa neden olabilmektedir. Bu bağlamda düşünüldüğünde yatarak tedavi için gerekli olan yatak ve oda düzenlerinin sağlanması, yiyecek ve içecek hizmetlerinin planlaması, temizlik ve genel bakım hizmetlerinin eksiksiz olarak verilmesi, sağlık hizmetlerinin bütününün etkinliği açısından son derece önemlidir.
Bu nedenle beklenen hizmeti sunabilmek için hasta beklentilerini tespit etmek gereklidir. Bu tespitleri yapmak için işi sadece yatan hastaları ziyaret etmek olan bu görevliler; Hastanelerimizde düzenli olarak hasta ve yakınlarına memnuniyet anketleri düzenlemekte, günlük rutin yatan hasta ziyaretleri gerçekleştirilmekte ve hastaneyi terk ettikten sonra telefon ile görüş, öneri ve şikâyetler alınmaktadır. Böylece hastalarımız sadece teşhis ve tedavide değil, santralden, danışmaya, oda hizmetlerinden, yemek sunumuna kadar eksiklerimizi görmemize ve kalitemizi yükseltmeye yardımcı oluyorlar. Taburcu olan hastalar daha sonra evlerinde ziyaret edilerek beklenti ve sorunlar hakkında hastalardan bilgi alıyorlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49