Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Hastalar Elektrik Kesintilerine Takıldı
Şanlıurfa 'nın Eyyübiye ilçesi Muradiye mahallesinde sağlık ocağına gelen hastalar elektrik kesintileri nedeniyle geri gönderildi.
Şanlıurfa'nın  en büyük ve kalabalık yerleşim yerlerinden birisi olan Eyyübiye ilçesine bağlı  Muradiye Mahallesi’nde halk özelleşmeden sonra gece gündüz sürekli elektrik kesintilerine adeta isyan etti. Vatandaş gelişi güzel kesintiler yüzünden elektrikli ev aletlerinin yandığını söyledi. haftanın ilk gününde Muradiye 15 nolu aile sağlık merkezinde giden hastalar elektrik kesintisi nedeniyle sistem olmadığından geri gönderildi.
Mahallede kesilen elektrik yüzünden özellikle sağlık ocağı, eczane ve esnaf başta olmak üzere tüm vatandaşlar büyük bir sıkıntı yaşadıklarını bildirdi.
Elektrik olmadığı için Muradiye 15 nolu Sağlık Ocağı'nda hastalar tedavi edemediğini dile getiren vatandaşlar, elektrik sık sık kesinti olduğu için aletleri bırakın jeneratörlerde arıza çıkıyor. sağlık ocağında jeneratör arızalanması sonucu Elektrik kesintisi yine gün içinde olunca,  Doktor'lar sistemine giremediklerinden gelen hastaları geri çevirmek zorunda kalıyor. hastalarda mağdur oluyor.
Son 1 yıldır sürekli kesilen elektrik, mahalle sakinlerini  isyan ettirdi. Gün içerisinde bazen 3,4 kez elektriklerin kesildiğini belirten vatandaşlar; “ Elektrik kesintileri Şanlıurfa’mızın kanayan yarası haline geldi. Son aylarda sürekli elektrik kesintileri yaşıyoruz. Bu yaşanan kesintiler işimizi olumsuz etkiliyor. Havalar oldukça soğuk elektrik olmadığı için ısınamıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde elektrik kesildiği için büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Elektrikler kesildiği için müşteriler dükkanları kapalı sanıyor. Ayrıca bizim faturalarımız da oldukça kabarık geliyor. Kaçak bedeli de faturalarımıza yansıtılıyor” ifadelerini kullandı. Vatandaşlar elektrik kesintilerine hükümetin  biran önce çare bulunmasını istiyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49