Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Urfa'da fırsatçılık başladı
 Şanlıurfa’da çoğu özel hastanenin kapanmasıyla işi fırsata çevirmek isteyen hastaneler muayene ücretlerini yükseltti.
Şanlıurfa’da hastanelerin kapanmasıyla yoğunluk yaşanan Hastaneler bu durumu fırsata çevirerek muayene ücretlerini yükseltti. Hastaneler 20 lira olan muayene ücretini 30 liraya çıkardı.
“SAĞLIK SORUNU GÖRMEZDEN GELİNEMEZ”
Şanlıurfa’da yaşanan sağlık sorunu her geçen gün çığ gibi büyümeye devam ediyor. Özel hastanelerin kapanmasıyla yoğunluğun arttığı hastaneler işi tamamıyla ticarete döktü. Hastanelerin bu tavrının yanlış olduğunu belirten vatandaşlar şehrin önde gelenlerine yüklendi. Aylardır yaşanan sorunlara değinen vatandaşlar; “ Şehirde aylardır sağlık sorunu yaşanıyor. Oylarımızla seçilmiş olarak göreve gelenler bu sorunları sadece izliyor. Çünkü onların Urfa’ya uğradığı yok. Ankara’da sağlık sorunu da yok. Elbet seçim bir daha yapılır” ifadelerini kullandı.
İYİ DOKTORLAR 40 LİRA
Şanlıurfa’daki özel hastanelerde görev yapan sevilen ve bilinen doktorların ücreti ise 2 kat arttı. Vatandaşlar özel hastanelere gittiğinde bilinen doktorların 40 lira, diğer doktorların muayene ücretinin ise 30 lira olduğunu görünce şok oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49