Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da feci kazadan acı haberler geldi
Kaza Şanlıurfa-Mardin kara yolunun 52. Kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Dün gece yaşamını yitiren akrabası Şemsa Türk’ün taziyesine katılmak için beraberinde yola çıkan Şirvan Türk idaresindeki 63 ABM 553 plakalı otomobil, seyir halindeyken İsmail Hacı Bina yönetimindeki 63 K 4674 plakalı tıra arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Türk ile yanında bulunan Zekiye Yelda Öz Türk, Selman Türk ve ismi öğrenilemeyen bir kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, İtfaiye ve jandarma ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı ekipler araç içinde sıkışan yaralıları sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada Yelda Türk hayatını kaybederken, ağır yaralanan Ferman Türk de kaldırıldığı Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi..

Kazada hafif yaralanan 2 kişinin ise tedavileri sürüyor. Ferman Türk ve Yelda Türk’ün cenazeleri otopsi için Adli Tıp Morgu’na kaldırılırken, cenazeleri yarın Mardin Derik’e bağlı Qasra Qanco (Anıt) mahallesi mezarlığında defnedilecek Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49