Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa'da feci ev yangını, 2 ölü
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Ulubatlı mahallesinde çıkan mesken yangında 2 çocuk öldü
Olay öğle saatlerinde Haliliye ilçesi Ulubatlı mahallesi 1375 sokakta meydana geldi. İddiaya göre bir aparmanın bodrum katında çıkış nedeni bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede evi sardı. Üst kattaki apartman sakinleri dışarı kaçarak canlarını kurtarırken alt katta bulunan ve Annenin ev terk ettiği ve Babalarıyla yaşayan Suriyeli Şiro ailesinin Küçük çocukları olan 5 yaşındaki İsmail ve 3 yaşındaki kardeşi Rezzan dumandan zehirlendi. Olay yerine itfaiye, sağlık ekibi ve polis intikal etti. İtfaiye yangını kontrol altına alırken 5 yaşındaki İsmail ve 3 yaşındaki kardeşi Rezzan'ın kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi. İsmail ve Rezzan isimli çocukların cesetleri otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Çocukların babası Mehmet Şiro savcılık talimatıyla gözaltına alındı. yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49