Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde getirildi boks mıllı bırlık ve kardeslık restore

Bu haber kez okundu.

Urfa’da esrar operasyonu, 6 gözaltı
Şanlıurfa’da polis "Uyuşturucu Madde Ticaretine " yönelik yapılan operasyonlarda 61 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı.
 
Alınan bilgilere göre Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü "Uyuşturucu Madde Ticaretine " Yönelik Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu kent girişinde yapılan operasyonda; 07 Plakalı aracın bagaj kısmında toplam 2 adet telis çuval içerisinde toplam daralı ağırlığı 20 kilo Esrar Maddesi ele geçirildi.  uyuşturucu olayla ilgili  Y.B ve Y.B ile uyuşturucu yüklü araca araç ile öncülük yapan R.B. ve H.P. isimli şahıslar da yakalanarak gözaltına alındı.
 
İkinci olay  Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu kent girişinde yapılan operasyonda aracın
arka koltuğu ve bagaj kısmından 6 paket halinde toplam daralı ağırlığı 41 kilo 900 gram Esrar Maddesi ele geçirilmiş ve araçta bulunan M.Y. ve R.Y. isimli şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar hakkında yasal işlem başlatıldı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49