Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da erkek cesedi bulundu
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Bahçelievler Mahallesinde sarhoş bir şekilde sevgilisinin yanına giden Halil Ö. Sevgilisinin yanında başka bir erkeği görünce eve girmek istedi ancak balkondan düşerek hayatını kaybetti.
Olay, dün Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre bir binanın yan tarafında ceset gören vatandaşlar, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş önlem alarak sokağı trafiğe kapattı. Binanın yan tarafında üzerinde kimlik çıkmayan 30 yaşlarında bir erkeğe ait olduğu belirlenen ceset üzerinde olay yeri ekipleri tarafından incelemeye alındı. Olay yerine gelen nöbetçi savcının incelemelerinden sonra ceset otopsi yapılamak üzere Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Otopsinin ardından cesedin Halil Ö’ye ait olduğu belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatan ekipler, Halil Ö’nün sevgilisi için çıktığı balkondan aşağı düştüğü bilgisine vardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49