Öne Çıkanlar urfa Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan

Bu haber kez okundu.

Urfa'da engelliler servis eleman kursu
Şanlıurfa Zihinsel Engelliler hayata bir adım atmaları ve hayatta çalışmalarını gerektirecek kurslar düzenlendi.
 
Şanlıurfa İşkur İl müdürlüğü ve Şanlıurfa Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon ve İstihdam Derneği iş birliğiyle  “Eğitebilir zihinsel engellilere yönelik hazırlanan servis elemanı yardımcılığı mesleki eğitim projesi, kapsamında 12 Zihinsel Engelliler Rehabilitasyon engelli meslek sahibi oluyor. Hayata geçen “servis elemanı yardımcılığı mesleki eğitim projesi” ile 12 zihinsel engelli istihdam edilerek sosyal hayata entegre olarak, bir meslek sahibi olacaktır.
 
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa Zihinsel Engelliler rehabilitasyon ve istihdam Derneği Başkanı Bedih Satoğlu, Çalışma ve sosyal Güvelik bakanlığı ile Şanlıurfa İş-Kur il müdürlüğü ile engellilerimizi mesleki yönlendirme konusunda bu yıl ki projemizde servis elamanı yardımcılığı yetiştirme kursudur İş-kur tarafından yanımıza temin edilen usta başımız Kadriye İzgördü hanım efeni burada 12 engellimize mesleki öğretim becerisi kazandırıyor. Projemizin hayata geçilmesinden dolayı Şanlıurfa Valimize ve Şanlıurfa iş-kur müdürümüze ve bizlere ilgi gösteren kuruluşlara teşekkür ediyoruz engellilerimizde bu işi yapabildiklerin ispatının örneğidir. Kimse engellilerimiz iş yapamaz ve hayali iş yapıyor diyemez bu konuyu da ispatlamış olduğunun”ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48