Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da elektrik trafosu patladı
Şanlıurfa’nın Selahattin Eyyüpi mahallesinde yeni takıldığı iddia edilen trafo büyük bir gürültü ile patladı, patlama anında trafo kapısı uçtu şans eseri yaralana olmadı.

Olay saat 09:30 sıralarında Selahattin Eyyüpi mahallesinde meydan geldi. iddiaya göre sıcak hava ve aşırı yüklenmeden dolayı Yenişehir polis karakolun yanında bulunan elektrik trafosu büyük bir gürültü ile patladı. Patlamanın etkisi ile trafo kapısı uçtu. Çevrede kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi. Çevredeki esnafın haber vermesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Polis yolu trafiğe kapattı. İtfaiye yaklaşık yarım saatlik bir çalışmanın ardından trafoyu söndürebildi. 
Selahattin Eyyüpi muhtarı Ali Genç,” Sabah saatlerin büyük bir gürültü ile patladı oldu acayip dumanlar yükseldi. Patlamanın etkisi ile dış kapı dışarı fırlamıştı. Hemen itfaiye haber verdik. Çok büyük bir patlama oldu kimsenin olmaması bir faciayı önledi. Trafo sıcak hava ve aşırı yüklenmeden patladığının” ifade etti. 
Mahalle sakinlerinden Ali Güneş ise, “ Patlayan trafo daha yeni takıldı, bir hafta önce takıldı, bu kaçıncı patlama oldu”dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49