Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da elektrik kesintisine ateşli eylem
Naci ÇETİNDAĞ
Eyyübiye ilçesine bağlı ve 10 Bin Nüfuslu olan Sağlık Mahallesinde bir evi sahibi ile tartışması ve karakolluk olması nedeniyle duruma sinirlenen DEDAŞ ekipleri mahallenin komple elektriğini kesti.
İddiaya göre, Eyyübiye ilçesi Sağlık Mahallesinde DEDAŞ ekipleri sayaç okumak için girdikleri bir evde ev sahibi ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine her iki taraf karakolluk oldu. Karakolluk olan DEDAŞ ekipleri, kavga ettikleri ev sakinine sinirlenmesiyle hıncını 10 Nüfuslu mahalleden aldı. Sağlık Mahallesinin tamamen elektriksiz bırakan DEDAŞ ekiplerine tepki gösteren mahalle sakinleri ateş yakıp eylem yaptı. Duruma sinirlenen mahalleliler yetkililerden çözüm istedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49