Öne Çıkanlar sosyal medya sergı Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Elektrik kesintileri bıktırdı
 Naci ÇETİNDAĞ

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı ve grup mahallerinde iki gündür elektrikler kesik vatandaşlar, DEDAŞ Telefonları cevap vermiyor, sular kesildi dondurucuya konulan kurbanlık etler bozulduğunu belirtiler.

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Yardımcı kurup Mahalleri dün gece yarısı itibariyle elektrikler kesildi şu ana kadar gün boyu elektrik arıza vatandaşlar tarafından yüzlerce kişi telefonla aradı ancak cevap veren olmadığı belirtildi. Konuyla ilgili olarak, Ulucanlar, Sağlık, Horoz mahalleri ve bağlı mezarlar halk susuz kaldı dondurucu buz dolaplarında gıda maddeleri bozuldu. haberleşmeme kesildi vatandaşlar tepki gösterdi DEDAŞ yetkileri telefonlara cevap vermedi. Gerekli açıklama yapılsaydı su gibi temel ihtiyaçlar giderilirdi.denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49