Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Elektrik Kesinti Protestosu Yol Kapattı

Eyyübiye ilçesine bağlı Yenice Mahallesi'nde bulunan Edessa konutlarında oturan vatandaşlar, havaların soğumaya başlamasıyla birlikte sık sık elektriklerin kesilmesine tepki gösterdiler. Sık sık kesilen elektrik kesintisini ve karanlıkta kaldıklarını ve ısınma sorunu yaşadıklarını öne süren aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu grup, Şanlıurfa- Akçakale çevre yolunu lastik yakarak yolu trafiğe kapattı. Uzun araç kuyruklarının oluştuğu yolda sürücülerin ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Grup 1 saatlik eylemin ardından itfaiye ekibi tazyikli su ile ateşi söndürürken emniyet ekiplerinin çabasıyla yolun yeniden trafiğe açılmasını sağladı vatandaşlar eyleme son verip evlerine döndü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49