Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Urfa’da elektrik gerginliği, 2 asker yaralı
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı mahallesinde elektrik kesintilerine dolayı çevre köylüleri Yardımcı mahallesinde bulunan trafonun önünde eylem yaptı.
 
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine bağlı Yardımcı mahallesinde elektrik kesintilerine dolayı çevre köylerden toplan grup Yardımcı Şanlıurfa karayolunu trafiğe kapattı. Yardımcı köyünde bulunan trafo  önünde ateş yakan grup daha sonra trafo binasını taşladı grupa Jandarma müdahale etti. Dağılmaları konusunda uyarıları dikkatte almayan ve taş atan gruba, jandarma ekipleri, tazikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Olaylarda 2 asker yaralandı. Güvenlik güçlerinin müdahalesinin ardından kalabalık dağılırken, yaklaşık 1 saat ulaşıma kapanan karayolu da yeniden trafiğe açıldı. Müdahale ile sona eren gerginliğin ardından polis, protestoya katıldığı belirlenen bazı kişileri de gözaltına aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48