Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Duran Adam
Şanlıurfa merkez Ahmet Bahçıvan iş merkezinde bir şahıs Gezi parkı eylemlerine destek için durma eylemi yaptı.
Saat 18:30’da Ahmet bahçıvan iş merkezinde gelen Hakan Karakeçili, Taksim Gezi Parkı’ndaki ‘duran adam’ eylemine destek vermek amacıyla AK Parti ilçe merkezinin önünde duran adam eylemine geçti. Çok sayıda kişinin izlemeye geldiği eylemci saatlerce Recep Tayyip Erdoğan’ın posterine karşı durdu. Sırtında çantası, ayağının dibine su ve sigaraları koyan Zafer işareti yaparak duran adama herhangi bir müdahale yapılmazken, suç unsuru sayılabilecek poster veya pankart açarsa müdahale edileceği bilgisi verildi. Emniyet güçlerinin sıkı tedbirler aldığı eylem alanında herhangi bir olay çıkmazken, duran adam Hakan Karakeçili zaman zaman vatandaşlarla sohbet etti, eylem sebebini anlattı.
Karakeçili, eylemini Uludere Katliamı, cezaevinde tutuklu bulunan BDP Milletvekili İbrahim Ayhan ve Gezi Parkı eylemcilerine destek vermek amacıyla yaptığını belirtti. Eylemcinin yanına gelen bir vatandaş, tepki gösterdiği Karakeçili’yle tartışmaya başladı. Yaşanan gerginlik sivil polislerin araya girmesiyle büyümeden sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49