Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Düğün Evi Taziye Evine Döndü: 2 Ölü
Abdullah YİĞİT
Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde kına gecesinde bir magandanın havaya ateş açması sonucu düğünde halay çeken 2 kişi öldü, bir kişi ise yaralandı.
Olay Birecik İlçesine  bağlı Tüten Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre , kına gecesinde havaya ateş açılması sonucu Gaziantep'ten yeğeni ile birlikte kız kardeşinin düğününe gelen ve düğün de Halay çeken 5 çocuk annesi 38 yaşındaki Nejla Polat ile yeğeni 14 yaşındaki lise öğrencisi Tuba Şahin hayatını kaybetti, Dündü Bilik ise yaralandı.  Merminin ölenlerden birinin kafasına diğerinin de sırtına isabet ettiği bildirildi. Yaralılar olay sonrası özel otomobillerle Birecik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olay Tüten Mahallesi eski muhtarı Bozan Kaya'nın kızının düğününde meydana geldi yeğeni ile birlikte 5 çocuk annesi Nejla Polat kız kardeşinin düğününde halay çekerken düğünde havaya ateş eden bir maganda. Kurşununa kurban gitti   Hastane önüne gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi.  ölen 2 bayanın cenazeleri otopsi yapılmak üzere Adana adlı tıp kurumuna gönderildi Polis ve jandarma  düğünde havaya ateş açarak 2 bayanı ölmesine ve bir bayanın yaralanmasına sebebi olan  düğün magandasını yakalamak için geniş çaplı  bir araştırma başlattı.
Ölenlerin yakınları devlet düğünlerde  silah sıkılmasını yasaklasın daha önce .de Birecik.te düğünde bir bayan maganda kurşunu ile ölmüştü bir an önce devlet el atmalı ve düğün magandalarına  dur demeli yoksa dana daha çok insan ölür diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49