Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Doktoru Darp Eden Şahıs Tutuklandı

Dün Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Mesai bitiminin ardından işyerinden ayrılan Uzman Doktor Ebru Kılıç, eve gitmek için otomobiline binmek üzereyken bir şahıs tarafından saldırıya uğradı. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Kılıç’ın ‘imdat’ çığlıklarına çevredeki vatandaşlar yetişti. Saldırgan olay yerinden kaçarken Doktor Ebru Kılıç ise görev yaptığı hastaneye götürüldü.

Yaşanan bu çirkin olayla ilgili çalışma başlatan Asayiş şube müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği, güvenlik kameralarının görüntülerini detaylı bir şekilde inceledi ve saldırganın S. A. olduğunu belirledi. zanlı düzenlenen operasyonla gözaltına aldı. Doktoru darp ederek yaralayan saldırgan İzmir İl Jandarma Komutanlığı’nda asker olduğu, izin alarak Şanlıurfa’ya geldiği ve psikolojik sorunları olduğu gerekçesiyle ‘askere elverişsiz’ raporu almaya çalıştığı belirlendi. Saldırganın emniyetteki işlemlerinin ardından adliye'ye sevk edildi. saldırgan Kasten Yaralama suçundan tutuklandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49