Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Urfa’da doktor ve hemşirelere saldırı iddiası
Şanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk acil servisinde görevi bir Doktor  ve iki hemşir  hasta yakınları tarafından  saldırıya uğradığı iddia edildi.
Olay İki gün önce Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk acil servisinde  meydana geldi. İddiaya göre Çocuk acil servisinde görevli  Dr. Mehmet Şaşmaz ve hemşir Muhammet Uğur Yiğen ve Hüseyin Özçalkap hasta yakınları tarafından  saldırıya uğradı.
Harran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde Sağlıkta şiddetle ilgili bir basın açıklaması  yapan Sağlık-Sen Başkan yardımcısı İbrahim Demir, Sağlık çalışanları hedef alan sözlü ve fiili saldırıları aslında sadece sağlık çalışanlarına değil toplumun sağlığına yapılmış çirkin bir hareket olarak kınıyoruz, sağlıkta şiddete son diyoruz Saldırının fail ya da failleri hakkında hukukun ivedi ve aktif olarak  harekete geçirilmesi ve gereğinin yapılması istiyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49