Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

Urfa’da çok sayıda silah ele geçirildi
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde bir eve baskın düzenleyen Polis çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirdi. Biri Suriyeli 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 3 kişi tutuklandı.
Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde bir ihbarı değerlendiren Polis İ.Ç. H.M ve A.Ö. İsimli üç şahsın adreslerine baskın düzenledi. Bu şahısların bulunduğu adreslerde 25 el bombası, 3 adet roketatar, 2 M16 silah, 12 M16 marka silaha ait şarjör ve bu şarjörlere ait 339 mermi, 2853 kaleşnikof mermisi, 16 adet F1 el bombası gövdesi, 20 adet F1 el bombası fünye grubu, 1 gece görüş dürbünü ve buna ait aparatlar, 1 Glock marka tabanca ve 11 mermi, 2 YPG ibaresi bulunan el telsizi, 174 uçaksavar mermisi, 120 Kanas mermisi, ve bir örgütsel dökümanların olduğu harici bellek ele geçirildi. Şahısların bu silah ve mühimmatları sınırdan Suriye’nin Resulayn kentindeki YPG güçlerine göndereceği bilgisini alan Polis sınır hattında bekleyerek, malzemeleri teslim almaya gelen Suriye uyruklu Muhammet A.’yı da gözaltına aldı. Olayla ilgili Biri Suriyeli 4 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 3 kişi tutuklandı, 1 kişi serbest bırakıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49