Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

Urfa’da çocuk kavgası, 1 yaralı, 5 gözaltı
Şanlıurfa’da iki komşu arasında çocukların maytap patlatması sonucu kavga çıktı, kavgaya büyükler dahil oldu 1kişi yaralandı 5 kişi gözaltına alındı.
Kavga saat 18. sıralarında Haliliye ilçesi Sırrın mahallesinde meydana geldi. iddiaya göre Bayramın son günü iki komşu olan Sinekli ve Aslantaş ailelerin çocukları sokakta maytap patlatması sonucu kavga çıktı. Kavgaya büyükler karıştı. Taşla sopalı kavgada Veli Sinekli yaralandı. komşuların haber vermesi ile olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti. yaralı Sinekli ambulansla Mehmet Akif İnan eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı.  polis çevrede geniş önlem alarak kavganın büyümesini önlerken olaya karışan 5 kişi gözaltına alındı. olayla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49