Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Karacadağda Bakım Çalışması Sancaktepe -Şanlıurfaspor Vali Erin Yıldız Meydanında Vatandaşla Buluştu

Bu haber kez okundu.

Urfa'da cami'de iftarı bekliyorlar
 Mustafa Bayar
Şanlıurfa'da Ramazanın ilk gününde vatandaşlar camilerde yatma sezonunu açtı. Her yıl olduğu gibi bu ramazanda da vatandaşlar, aşırı sıcaklardan dolayı tek uğrak yerleri camiler oldu.
Ramazan ilk gününde Şanlıurfa'daki Camiler uyuyan vatandaşlarla doluyor. Şanlıurfa'da oruçlu vatandaşlar namaz kılmak için gittikleri Hasan Paşa Camii'nde yorgunluklarını şekerleme yaparak attı. Camii'de yere yatarak uyuyan vatandaşlar ilginç görüntüler sergiledi. Hasan Paşa Camisinde çekilen görüntüler otelleri aratmadı. Cami içerisinde yazılan “Camiler İbadet Yeridir Lütfen Yatmayınız” uyarılara aldırış etmeyen vatandaşlar klimaların çalıştığı Camilerde uyuyarak iftar saatini bekledi.
Sıcaktan bunalan çocuklar ise gibi yine Hasan Paşa camisindeki Balıklıgöl’den gelen suya girerek serinlemeye çalıştı. Sıcakların artmasıyla birlikte serinlemek için süs havuzlarını veya Balıklıgöl ’de bulunan Hasan Paşa Cami’sini tercih eden çocuklar saatlerce suda yüzerek hem serinledi hem de eğlendiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49