Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa’da bölge müdürlüğü 2020’yi değerlendirdi

Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü 2020 yılı sonu itibarıyla program ve gerçekleşmelerinin irdelendiği “Genel Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Şanlıurfa Bölge müdürlüğünde düzenlenen değerlendirme toplantısına, Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, Başkanlığında yapılan değerlendirme toplantısına, Bölge Müdür Yardımcılarımız ile birlikte Şube Müdürleri, İşletme ve Fidanlık Müdürleri, Etüt ve Proje Baş Mühendisi katıldı.

Toplantı açılışında bir konuşma yapan Şanlıurfa Orman Bölge Müdürü Cevdet Çiçek, 2020 yılı bütçe toplantısındaki konularla ilgili talimatları ileterek; denetim faaliyetlerinin etkin bir şekilde yapılması, mesleğimiz ile ilgili konularda işlerin sonucundan ilgili birimlere bilgi verilmesi, kurumsal kimlik çerçevesinde logo ve tanıtım materyallerimizin güncel olması gerektiği, kurumlar ve birimler arası evrak tanziminde yazışma kurallarına dikkat edilmesini vurguladı.

Çiçek,”Yıl sonuna yaklaşmamız hasebiyle, Bölge Müdürlüğümüz faaliyetlerinin 12 aylık çalışmalarını değerlendirip, Bundan sonraki süreçte Şanlıurfa Orman Bölge Müdürlüğü olarak kalan süreyi çok iyi kullanarak programlarımızın tamamının gerçekleştirmeliyiz”dedi.

Bölge Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Şube Müdürleri tarafından 2019 yılı aralık ayı itibariyle faaliyet ve 2020 yılı programlarını İşletmelerin faaliyetleri karşılıklı olarak irdelendi ve çalışmalarla ilgili izlenecek yöntem, yılsonu hedefleri, 2020 yılı programları, sorunlar ve çözüm önerileri karşılıklı olarak değerlendirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49