Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da bir yanda çiçek bir yanda pislik kokusu
Şanlıurfa da derelerin temizliğine bir çözüm getirilmezken derenin hemen 30 metre ötesi belediye çalışanları tarafından adeta gül bahçesi haline getirilmiş durumda.
Vatandaşlar ve yerel medya tarafında defalarca dile getirilen cavsak deresi temizlenmesi gerekirken daha da geçilmez hale geldi.
Hastalık saçan derede halen bir temizlik söz konusu değilken 30 mt ilerisinde ise Belediyenin özenli çalışması vatandaşların tepkisine neden oldu.
Derenin hemen karşısında bir hastanenin de yer alması tepkiyi daha da arttırıyor. Bir sağlık kurumunun karşısında pislik akmasının ne derece doğru olduğunu vurgulayan vatandaşlar bir tarafta mikrop akarken bir tarafta da insanların tedavi gördüğü hastanenin olması kabul edilemez olduğu belirtildi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ilçe belediyelerle bir araya gelerek çevre temizliğinin gündeme getirilmesini isteyen vatandaşlar görülen yerlere özen gösterilmesinin doğru olamadığını derenin hemen 30 mt ilerisinin temizliğine önem gösterilmesine anlam veremediklerini de değindiler.
Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediyesi olması belediyelerin yer paylaşması sonucu daha çok hizmet alacaklarını düşündüklerini belirten vatandaşlar durumun daha da kötü olmasını hayal kırıklığıyla karşıladılar.
Dereye daha önce Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkolun’da gelip incelemelerde bulunduğunu belirten vatandaşlar,”Daha önce birçok medya organı gelip bu dereyi gündeme getirdiler ama ne fayda Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol burada inceme yaptı ve kısa bir zamanda sorunlarına çözüm getireceğini belirterek bize hak verdi. Kalıcı bir çözüm uygulayacaklarının sözünü verdiler fakat veriş o veriş bir gelişme görmedik ilerleme yok 30 mt ilerisini siz görüyorsunuz Belediye çalışanları nasılda çalışıyor buraya neden bu hizmet verilmiyor görülen yerler özene bözene temizleniyor ya bu dere görünmüyor diye böylemi kalacak”  
Büyükşehir Belediyesine yakışmayan bu görüntüler ne zaman bir çözüme kavuşturulacağı merakla bekleniyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49