Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa’da bir evde kimliği belirsiz 2 Suriyeli ölü bulundu.
Şanlıurfa’da bir evde kalan 2 Suriyeli bıçaklanarak ölü bulundu. Evde kalan üçüncü kişi ise kayıp olduğu iddia edildi.
Haliliye ilçesi Atatürk Mahallesi Cavşak Sokak'ta bir binanın ikinci katında daha önce gazetecilik yapan  Faris El Hamad ile muhabir İbrahim Abdulkader, evlerinde çok sayıda bıçak darbesiyle  gece öldürülmüş bir halde bulundu, evde kalan üçüncü kişi olduğu iddia edilen Talas Surur kayıp olduğu belirtildi. Cinayet işlenen binanın önü çevik kuvvet ekipleri tarafından kapatıldı.
Beker evde üç kişi kalan  ve vücutlarında çok sayıda bıçak darbesi olan  2 Suriyelinin Şanlıurfa’da yayın yapan Suriyeli bir Gazetesini çıkartanlar olduğu ileri sürüldü. Bekar evde kaldığı iddia edilen kişilerden üçüncü kişi olan Talas Surur ise kayıp olduğu belirtildi. Olayın duyulmasının ardından Suriyeliler cinayetin işlendiği evin önüne geldi. Cesetleri bulanların aralarında bulunduğu 7 Suriyeli ifadelerine başvurulmak üzere emniyete götürüldü. Olay yeri incelmesinin ardından 2 Suriyelinin cenazeleri otopsi yapılmak üzere cenaze aracı konularak adli tıp kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili polis çok yönlü soruşturma başlattı.  
Sputnik Türkiye muhabiri Hikmet Durgun, olayı twetter hesabından "IŞİD'e karşı olan Suriye uyruklu 2 gazeteci Urfa'da boğazı kesilerek öldürüldü. IŞİD'in yaptığından şüphe ediliyor. Ve Gelinen vahim durum.IŞİD Urfa'da kentin ortasında Suriyeli gazeteci İbrahim Abdülkadir ve Firas Hammadi'nin boğazını keserek öldürdü." diyerek duyurdu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49