Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da bir acı tablo
Önceki gün Düğün dönüşü Malatya'da meydana gelen trafik kazasında 6 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kazada Annesini, Karısını  2 kız kardeşini kaybeden Mehmet Işık Özel izinle çıktığı cezaevinden kelepçeli olarak mezarlıkta son görevini yaptı.
Kaza, önceki gün Malatya-Sivas Karayolu üzerinde gece saat 03.00 sularında Hasançelebi'ye 5 kilometre uzaklıktaki Yeşilkale Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sivas istikametinden Malatya'ya seyir halindeki  Salih Ferhat yönetimindeki 16 NP 641 plakalı minibüs, TCDD üst geçidi için yapılmakta olan köprü inşaatının menfezine uçtu. Kazanın ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda ambulans ile AFAD kurtarma ekibi yönlendirildi. Araç içerisinde sıkışan cesetler saatlerce AFAD ekiplerince yapılan çalışma sonucunda çıkartıldı. Kazada Anne Bilgin(49), Kızları Zeliha(26), Zehra Işık(19) gelin Özlem Işık(20) Şoför Salih Ferhat(45)ve Müslüm Erardaş(15) öldü. Berfin(9), Damla(6) ve Ali Efe(2 aylık) yaralandı. Kazada yaralanan çocuk olan 3 kişi ise ambulanslar ile Malatya Devlet Hastanesi ve Turgut Özal Tıp Merkezi'ne kaldırıldı. 
Kazada ölen Anne Bilgin(49), Kızları Zeliha(26), Zehra Işık(19) ve Şoför Salih Ferhat(45) Şanlıurfa yeni aile mezarlığında defin edildi. gelin Özlem Işık(20) İzmir defin edildi. Müslüm Erardaş ise Mardin'de toprağa verildi. 
Cenaze töreninde eşini, iki kızını ve gelinin kaybeden 3 torunu yoğun bakımda olan 7 çocuk Babası Ali Işık(50) benim kızım Emine'nin düğünü için eşime ve kızlarım Amasya'ya gittiler ben gidemedim düğün yapıldı. düğün dönüşünde kaza geçirdiler kazada eşimi iki kızımı ve gelinimi kaybettim 3 torunum ise Malatya'da yoğun bakımda yatıyor oğlum Mehmet cezaevinde ona özel izin aldık oda kazada eşini, Annesini ve iki kız kardeşini kaybetti. 3 çocuğu da yoğun bakımda yatıyor şimdi ise iki kızım ve bir oğlum kaldı"dedi.
Kazada Annesini, eşini ve iki kız kardeşini kaybeden Berfin(9), Damla(6) ve Ali Efe(2 aylık)  yoğun bakımda olan çocukları için cezaevinde özel izinle kelepçeli olarak Jandarma eşliğinde gelen Mehmet Işık mezarlıkla fenalaştı. vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.
Defin işlemlerin ardından özel izinle kelepçeli olarak mezarlığa getirilen Mehmet Işık Jandarma eşliğinde tekrar cezaevine götürüldü.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49