Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Belediye çöp aracı kaza yaptı, 1 ölü, 8 yaralı
Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesi Yeni Akçakale çevre yolunda Belediye çöp aracı ile otomobil çarpıştı kazada 1 kişi öldü, 1'i ağır 8 kişi yaralandı.
Kaza saat 09:15 sırlarında Haliliye ilçesi Akçakale yeni çevre bağlantı yolunda meydana geldi. alınan bilgilere göre Haliliye Belediyesine ait çöp dolu aracını boşaltmaya giden  Mustafa Taş 'ın kullandığı 61 K 13353 Plakalı  çöp aracı ile  kavşakta Ali Ataca'nın kullandığı 17 K 426 plakalı otomobil  çarpıştı. kazada belediye çöp aracı bulunan Mehmet Adil Çetin(30) ön camdan dışarı fırlayarak olay yerinde öldü. Sürücü Mustafa Taş, Mehmet Sarıkuş ve otomobilde bulunan Ali, Mustafa, Hazal, İsmail, Havva ve Medine yaralandı. Kaza nedeniyle Akçakale yeni çevre yolu trafiğe kapatıldı. olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis sevk edildi. yaralılar Ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere sevk edildi. kazada ölen Mehmet Adil Çetin'in cenazesi cenaze  aracıyla Adlı tıp kurumuna kaldırıldı. araçların çekici ile çekilmesinin ardından yol normale döndü. kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49