Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Bediüzzaman Said Nursi Mevlidü
Şanlıurfa’da 56 yıldır devam eden Bediüzzaman Said Nursi ve şehitlerin anısına düzenlenen mevlid törenine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Şanlıurfa’nın simgesi Balıklıgöl’de bulunan Dergâh Camii’nde yatsı namazının ardından başlayan mevlide yaklaşık 10 bin vatandaş katıldı. Çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlar Hz. İbrahim makamını ziyarette bulunarak Bedüzzaman Said Nursi’nin mezarının başında dua etti. Mevlidin her yıl yapıldığını ve 56’cı yılı olduğunu belirten  Bediüzzaman Eğitim Kültür ve Sanat Vakfı üyesi Nihat Çiçek yaptığı açıklamalarda;
"Şanlıurfa'ya gelen misafirlerimizi vatandaşlarımız evlerinde konuk ediyor. Binlerce nur talebesi Urfa'da bir araya gelerek Bediüzzaman'ı andılar. Nursi çağımızın yetiştirdiği ender alimlerden biridir ve bu nedenle her yıl mevlit düzenliyoruz."ifadelerine yer verdi.
Dergâh Camii’nde düzenlenen mevlide katılan vatandaşlar, Hz. Muhammed'in kutsal emanetleri arasında yer alan Sakal-ı Şerif'i de ziyaret etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49