Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Urfa'da bayram Önlemleri
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük merkez ilçe Zabıta Müdürleriyle düzenlediği toplantıda merkez ilçe Belediyelerinin belirlediği yerlerin dışında kurban satışı ve kesimine izin verilmemesi kararlaştırıldı.
 Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük Şanlıurfa’da kurban bayramında zabıta hizmetlerinin aksatılmadan yürütülmesi ve bayram öncesi alınması gereken tedbirleri belirlemek amacıyla merkez ilçe zabıta Müdürleriyle toplantı düzenledi. Zabıta Daire Başkanlığında düzenlenen toplantıya Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Ahmet Türe, Zabıta Daire Başkanlığına bağlı Güvenlik Şube Müdürü Hasan Atmaca, Karaköprü Belediyesi Zabıta Müdürü Abdullah Baydilli, Haliliye Belediyesi Zabıta Müdürü Müslüm Sade ile Eyyübiye Belediyesi Zabıta Müdür Vekili Ahmet Demir katıldı.
Toplantıda merkez ilçe Belediyelerinin belirlediği yerlerin dışında kurban satışı ve kesimine izin verilmemesi, belirlenen yerlerin dışında kurban satışı ve kesimi yapanlar hakkında yasal işlem yapılması kararlaştırıldı.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Mehmet Burak Küçük  vatandaşların daha huzurlu alışveriş yapmaları için merkez ilçe zabıta Müdürlükleriyle  ortak hareket edeceklerini söyledi.
“Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı olarak bu Kurban Bayramı'nda merkez ilçeler ile koordineli bir şekilde çalışacağız. Vatandaşlarımızın kurban kesme ibadetini daha hijyenik daha düzenli bir ortamda yapmaları için bizler ekip olarak sahada olacağız. Vatandaşlarımızdan ricamız belirlenen kesim yerlerin dışında kurbanlarını kesmesinler. Zabıta ekiplerimiz bayram öncesi olduğu gibi bayram tatilinde de görev yapacak. Ekiplerimiz kanunlar çerçevesinde denetimlerini sürdürecek” dedi
Kurban kesim yerlerinde sabun bulunduracak olan merkez ilçe Belediyelerinin ayrıca bayram öncesi ve Bayram Namazı sonrası cami önlerinde kurban atıklarının konması için vatandaşlara çöp poşeti dağıtacağı bildirildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49