Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Baba 2 oğlunu öldürdü
Şanlıurfa'da cinnet getirdiği iddia edilen Baba Zafer Karakan biri 10 diğeri 12 yaşlarında 2 çocuğunu silahla vurarak öldürdü.
 
Olay saat 16:00 sıralarında Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Bağlarbaşı mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre eşinden ayrı yaşayan Baba Zafer Karahan 8 yaşındaki oğlu Baran Karakan ile 12 yaşındaki oğlu Kadir Karakan'ı sokak ortasında silahla vurdu. Çevredeki vatandaşların polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri İlk müdahalelerinin ardından öldüklerin belirlendi.  İki çocuğun cansız bedenleri Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Baba Zafer Karakan olay yerinden kaçtı polis ekipleri Zafer karakan’ı yakalamak için çalışma başlattı 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48