Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Urfa’da Asker Yaralandı
Şanlıurfa’nın Harran ilçesinde ilçe Jandarma komutanlığında nöbet değişiminde Asker arkadaşını vurdu.
Olay İftar saatlerinde Harran ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre Harran ilçe Jandarma merkez karakolunda Nöbet değişim esnasında arkadaşın silahından çıkan kaza kurşunuyla ile 21 yaşındaki M. G. ağır yaralandı. Arkadaşların haber vermesi ile olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı Asker olay yerinde yapılan ilk müdahalelinin ardından Ambulans ile Harran Devlet hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından Yaralı Asker Şanlıurfa’ya sevk edildi.. Yaralı Asker Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49