Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Urfa'da Arkadaşının Boğazını Kesti
Şanlıurfa'nın Eyyübiye ilçesinde Suriye uyruklu 30 yaşındaki  Ahmed el Hummadi boğazından kesilmiş olarak kaldırıldığı hastanede kurtulamayarak hayatını kaybetti.
Olay Eyyübiye ilçesi Hayati Harrani Mahallesinde meydan geldi. Alınan bilgilere göre aynı evde ikamet eden iki Suriye uyruklu arkadaş aralarında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı tartışma kavgaya dönüştü. Suriye uyruklu kişi ile arkadaşı Ahmed El Hummadi arasında boğuşma çıktı boğuşmada Ahmed El ' Hummadi'in boğazı kesildi. Çıkan sesi üzerine komşuları durumu polise bildirildi. Suriyeli kişi olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen  polis ve sağlık ekibi ağır yaralı Ahmed El  Hammadi'i ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve araştırma hastanesine kaldırıldı. Hammadi burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtulmayarak vefat etti. Cenazesi otopsi yapılamak üzere adlı tıp morguna kaldırıldı. Polis ekiplerin zanlını bulunması için çevrede geniş çaplı soruşturma başlattı. Polis elinden yarılı olan şüphelinin izini bulmak için çalışma başlattı. Ekipleri şüphelinin tedavi için Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma hastanesine geldiği bilgisi üzerine hastaneye gelen ekipler 33 yaşındaki Rasim R. gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı Emniyetteki sorgusunda alacak verecek meselesi yüzünden cinayeti işlediğini itiraf ettiği belirtildi. Otopsisi yapılan Ahmed El Hummadi'in cenazesi Suriye'nin Rakka kentinde defin edileceği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49